Vluchtrouteverlichting, anti-paniekverlichting en verlichting van werkplekken met verhoogd risico vallen onder de term noodverlichting volgens de NEN-EN 1838 normen. Op deze pagina lichten wij deze begrippen kort toe.

 

 • Vluchtrouteverlichting
  De vluchtrouteverlichting moet zeker stellen, dat de vluchtmogelijkheden goed worden herkend en op een veilige manier kunnen worden gebruikt. Vluchtrouteverlichting bestaat uit de vluchtwegverlichting (verlichting van de route zelf) en vluchtwegaanduiding. Vluchtwegaanduiding bestaat uit beeldtekens, de pictogrammen. Deze wordt in detail beschreven in de NEN 6088.
   
 • Anti-paniekverlichting
  Deze verlichting dient paniek te voorkomen en personen in staat te stellen een plaats te bereiken waar de vluchtroute kan worden herkend.
   
 • Verlichting van werkplekken met verhoogd risico
  Deze dient ervoor te zorgen dat personen die door het wegvallen van de verlichting en daardoor in een gevaarlijke situatie terecht zijn gekomen, voldoende licht hebben om veilig te kunnen vluchten.

Hendriks elektroservice. 

 

Groepenkast vervangen of uitbreiden? 

Krachtstroom aanleggen, fornuisgroep, wasmachine aparte groep, stopcontact in meterkast, aarding meterkast, elektro aanleggen, hoofdschakelaar vervangen, aardlekschakelaar, meterkast montage elektricien, erkende elektricien particulier en mkb, elektro keuringen nen3410 nen1010.

 

 Bel nu elektricien Hendriks:

  
0627273365

 

Services: 24/7, Aanleg, Installatie, Renovatie, Nen 1010 Keuringen, Service elektro groepenkast

Types: Elektra, Verlichting, Groepenkasten, Krachtstroom, Nieuwe Keuken elektro aanleggen, Meterkast


 

Groepenkast vervangen of uitbreiden 

 (Voorkeur via): Service aanvraag contactformulier